A természetgyógyászat az emberiség történetének meghatározó bölcseleti kultúrája s egyben az univerzum lelki ösztönzője a fejlődésre.
Hogy ez milyen irányú, az nagy mértékben függ a szereplő invidiumoknak és az elemek energetikai együtthatóinak.
A változás mértéktelen volumene végzetes határokat ér el, ezért a pusztulás az élet ösztönzője.

Az oldal támogatója: A víz, mely otthonommá vált, s fogyasztásával egészségem , erőm is  megmarad.


A TERMÉSZET GYÓGYÍTÓ EREJE Az évezredes megfigyelés és emberi tapasztalás számtalan gyógyító módszert alakított ki a természetadta lehetőségekből táplálkozva. Ezek között sok van, amely a népi bölcsesség szülötte és hasznossága révén napjainkban is alkalmazható. A természetgyógyászat összetett fogalom. Gyűjtőneve az emberi szervezet rendellenességeire természetes módon ható gyógyászati módszereknek. Aki jártasságot szerez egyik-másik szakágban, elsősorban betegségek megelőzésére, egészsége megőrzésére és jó közérzete fenntartására alkalmazhatja eredményesen a tanultakat.


         


Víz üzenete


A víz, mint testünk legjobb információ hordozója. A víz testünket 70%-ban birtokolja, az agyunk pedig 90%-ban tartalmaz vizet. A víz egy olyan információ-hordozó, amely minden rezgést, rezdülést felvesz, és azt eljuttatja a szervezet minden egyes sejtjéhez.
(A vízben vannak különböző alakos elemek, enzimek, hormonok, tápanyagok, ásványi anyagok, oxigén, és ettől válik vérré.)
A vér eljut minden sejthez, eljuttatva azokhoz a tápanyagokat és oxigént, majd onnan visszahozza a salakanyagokat, amelyeket a vese, a máj dolgoz fel és ürít ki a testünkből.
Ha a vízre különböző információkat viszünk fel akár a hallásunkon, akár az agyunkba más érzékszervünkön keresztül bejutott egyéb módon, ez mind a vízzel jut el testünk minden sejtjéhez. A laborvizsgálatok is arról szólnak, mindig a vért nézik, hogy milyen anyagok szaporodnak el benne, milyen anyagok hiányoznak belőle. S ezek megállapításával következtetni tudnak a betegségre. De ha valaki egy nagyon rossz hírt hall, és egyébként tökéletesen egészséges ember volt, a nagyon rossz hír hatására minden kémiai anyag felborul a szervezetében. Ha ekkor csinálnának egy vérvizsgálatot, az eredmény megdöbbentő lenne, láthatóvá válna, hogy szinte az életfunkciói is veszélyben vannak. Érdekes módon, amikor kiderül, hogy a kapott rossz hír nem is igaz, és az illető megnyugszik, abban a pillanatban helyreállnak ezek a funkciók és természetesen a leletek is ezt mutatják. Ezért fontos, hogy megváltoztassuk a szervezetünkben a zavarokat okozó hatásokat ; rossz helyen való fekvés, vagy egy rossz környezetben való tartózkodás -, mert akkor az addig jelentkező zavarok ennek hatására szinte el is múlnak.
Ezt nagyon jól bizonyította egy Emoto nevű japán fizikus-orvos, akinek a vízzel történő kutatásai világszenzációvá váltak. Emoto desztillált vizet használt kísérleteihez, amin ? mondhatni ? semmilyen információ nincs. Erre az információ nélküli vízre különbözőképpen rezgéseket vitt fel. Pl. két hangszóró közé tett egy pohár vizet, majd Mozart, Beethowen, Chopin műveket, heavy metal zenét, népdalokat ?hallgattatott? a vízzel, majd mindegyiket lefagyasztotta és mikroszkóp alatt megvizsgálta. Az eredmény megdöbbentő volt, ugyanis óriási különbségek jelentkeztek a vízkristályokban. A normál állapotban lévő vízkristályok hatszögletű kristályszerkezetet alkotnak, mint a hópihe. Emoto kísérlete bizonyította, hogy amennyiben bármilyen negatív tartalmú ?utasítást adtak? a víznek  - pl.: csináld magad, hagyj békén, megöllek -, akkor ez a hatszögletű kristályszerkezet azonnal szétesik, és valami nagyon furcsa alakzatot hoz létre. Abban a pillanatban azonban, amint pozitív információt sugároznak felé - mint pl. szeretlek, gyönyörű vagy -, a hatszögletű kristályszerkezet azonnal létrejön. Sőt, nagyon különös, hogy a magyar szeretlek szó talán az egyetlen, amelyiknek a felső ága kettéválik, mondhatnám azt, hogy férfi és női dominanciára, mert a magyar szeretlek szónak különleges jelentősége van. A magyar népre egyébként a 7-es szám a jellemző, a motivált. Emoto kipróbálta azt is, hogy különböző forrásokból, szent kutakból származó vizet - pl. a lourd-i szentforrásból -, és meglepő volt, milyen gyönyörű, határozott formát mutat ez a kristály. Ha egy ilyen tökéletes szerkezetű víz bekerül a szervezetünkbe, az átformálja a testünkben lévő vizet, mert egy erősebb rezgés mindig átinformálja a gyengébbet. Ha pl. egy 410 Hz-re hangolt hangvillát megzengetnek, és egy másik 410 Hz-es villát letesznek akár 4-5 méter távolságra, azon a villán megjelenik ugyanaz a rezgés, tehát megszólal és ugyanazt a hangot adja. Azonban, ha egy olyan hangvillát tesznek a közelébe, aminek pl. 412 Hz vagy 420 Hz a rezgése, nem fog megmozdulni, rezegni, megszólalni. Ily módon azonnal érthetővé válik, hogy ha én természetgyógyászként dolgozom, és ott van előttem egy másik ember, aki rám hangolódik, amit én mondok, az rezeg benne. Ha ő nem azon a rezgésen van, hiába mondok én bármit, soha nem fog megszólalni benne. Soha nem fog tudni beindulni benne általam a gyógyulás. Egy természetgyógyásznak kell legyen egy tartomány, ami között tudja magát mozgatni ezekkel a rezgésekkel, hogy mindenféleképpen együtt tudjon rezegni azzal a pácienssel, aki segítséget várva fordul hozzá. Ha ezt meg tudjuk tenni, akkor nagyon sok embernek tudunk segíteni, ha nem, egyre kevesebbnek. Ezért fontos, hogy több technikát megtanuljon egy-egy természetgyógyász, mert nem mindenkinek működik jól ugyanaz a technika, de ami igen, azt csinálja jól.
Nagyon sok kísérletet végeztek még a vízzel, de ez a legfontosabb, ha meg akarjuk érteni a testünket. Az információ, ami bejut a fülünkön, szemünkön, szánkon keresztül a szervezetünkbe, az az egész testünket átharmonizálja, ugyanúgy, mint egy homeopátiás rezgés. Egy homeopátiás gyógyszert beveszünk a szánkba, és hogyha nem öljük meg mentholos ízzel és hagyjuk, hogy ez a homeopátia dolgozzon bennünk, nagyon finom gyógyulást tud létrehozni bennünk.Érdekességek a vízzel kapcsolatosan:


A VÍZ REJTETT BÖLCSESSÉGE

(Részletek Masaru Emoto könyvéből)

�A fizikusok forradalmi felfedezése szerint az emberi gondolat, és megfigyelés hat a bennünket körülvevő anyagi valóságra.

A víz nem csak kémiailag igazolható anyagokat tartalmaz, hanem mindenféle egyéb információkat is, melyekkel érintkezésbe kerül. Képes mindenféle jellegű információt meghatározott frekvenciamintán tárolni, és ezt más rendszerekre - például az élő szervezetre - átvinni.�

�Mindeddig csak a homeopátia bizonyítékaiból tudtuk, hogy a víz képes információt tárolni. Emoto azonban új módszerrel kezdte vizsgálni a víznek ezt a képességét. Egy új eszközt használ, a mágneses rezonanciaanalizáló (MRA) készüléket, amely láthatóvá teszi az emberi szem számára a vizsgált anyagokban lévő energiákat.�

�Minden egyes gondolatnak megvan a maga frekvenciája, egy adott hullámhossz, pozitív vagy negatív, örömteli és építő, kellemetlen vagy romboló. Ezt a hullámhosszt a másik ember rezonanciaként, vagy disszonanciaként érzékeli, kellemesként vagy zavaróként.�

�A természetes vízben gyönyörű kristály alakzatok jelennek meg � a csapvízzel ellentétben -, és még pompásabb, ha a víz zenei aláfestést is kap. Ugyancsak látványos változásokat okoz a kristályokban, ha a természetes víznek különböző szavakat mutatunk, mint például hála vagy ostoba�.

�Napjainkban az orvostársadalom az energia szállítójának kezdi tekinteni a vizet, és betegségek kezelésére is alkalmazza. A homeopátia az egyik terület, ahol felismerték a víz értékét. A homeopátiában ahelyett hogy az anyag hatását alkalmazva szüntetnénk meg a tüneteket, a vízbe másolt információt használjuk a betegség által előidézett tünetek információjának kitörlésére. Tehát a víz képes információt másolni és tárolni.

Az óceánok vize emlékeket őriz a benne élő lényekről. A gleccserek talán a bolygó történetének évmillióit rejtik magukban.�

A fényképek a kristályokról a következő módon készülnek:

�Ötven petricsészébe ötven különböző vízmintát helyezek. Az edényeket három órán át �20 C^(o)-on fagyasztom a hűtőben. Ennek eredményeképpen a csészékben a felszíni nyomás hatására körülbelül egy milliméter átmérőjű jégcseppek alakulnak ki. A kristály akkor jelenik meg, amikor megvilágítjuk a jégcsepp csúcsát.

Természetesen soha nem jön létre ötven hasonló vízkristály, és olykor egyáltalán nem alakulnak ki kristályok. Amikor grafikusan ábrázoltuk a kristályok kialakulását, rájöttünk, hogy más vízben másféle kristályok jelennek meg. Közülük néhány kifejezetten hasonló, mások alaktalanok, és bizonyos fajta vizekben egyáltalán nem alakulnak ki kristályok.

Először különböző helyekről származó csapvízben kialakuló kristályokat figyeltem meg.�

�A csapvízben fertőtlenítés céljából van valamennyi klór, amely teljes mértékben tönkreteszi a természetes víz szerkezetét.

Azonban a természetes vízben, bárhonnan is származik � természetes forrásból, földalatti folyóból, gleccserből vagy egy folyó felső szakaszáról �, teljes kristályok alakulnak ki.

A zene rezgése hatással van a vízre. A kísérletekben egy asztalra két hangfal közé egy pohár vizet helyeztek, és olyan hangerővel játszották le a zenét, amelyen az ember normális körülmények között hallgatná.

�Amikor klasszikus zenét játszottunk a víznek, minden esetben szabályos alakú, pontosan megkülönböztethető formákkal rendelkező kristályok keletkeztek. Ezzel szemben, amikor erőszakos heavy metal zenét játszottunk le, a legjobb esetben is csak töredékes, torz kristályok jelentek meg.

Kísérleteink azonban ezzel nem értek véget. Arra gondoltunk, mi lenne, ha szavakat vagy kifejezéseket írnánk egy darab papírra, majd vízzel töltött üvegek köré tekernénk azokat úgy, hogy az írás befelé nézzen. Nem tűnt elképzelhetűnek, hogy a víz képes �elolvasni� és megérteni a szavak jelentését, majd annak megfelelően megváltoztatni a formáját. Azonban a zenével végzett kísérletekből tudtam , hogy történhetnek különös dolgok.�

�A víz, amelynek a köszönöm szót mutattuk, gyönyörű hatszögletű kristályokat hozott létre, míg abban, amelyre az ostoba szót helyeztük, alaktalan és töredezett kristályok jöttek létre.

A további kísérletekből az derült ki, hogy a pozitív hangvételő kifejezések � mint például a tedd meg, kérlek � szemrevaló, szabályos alakú kristályokat eredményeznek, a negatív hangvételő kifejezések, mint a csináld!, hatására pedig szinte egyáltalán nem jönnek létre kristályok.

A kísérletek eredményeiből a szavak hatalmáról tanulhatunk. A kedves szavak rezgése jótékony hatással van világunkra, míg a durva szavak rezgése romboló erejű.�

�A leggyönyörűbb és legkifinomultabb kristály amelyet valaha láttam � a kristály, amely a szeretet és hála szavak hatására jött létre. Úgy nézett ki, mintha a víz boldogságát egy nyíló virág megalkotásával ünnepelte volna.�

�Japánban úgy tartják, hogy a lélek szavai egy szellemben lakoznak, amelynek neve kotodama, a szavak szelleme, és a kimondott szavak ereje megváltoztathatja a világot. Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy szavaink nagymértékben befolyásolják gondolkodásmódunkat és érzéseinket, és minden könnyebben megy, ha pozitív szavakat használunk. Azonban egészen mostanáig nem láthattuk a pozitív szavak hatásának fizikai megjelenési formáját.

A szavak által a lélek jut kifejeződésre. Nagyon valószínű, hogy lelkiállapotunk óriási hatással van a testünk nem kevesebb mint 70 százalékát kitevő vízre, és ez a hatás nem elhanyagolható mértékben jelenik meg testünkben is. Aki jó egészségnek örvend, annak jó a kedélye is. Persze nem meglepő, hogy az egészséges lélek egy egészséges testben érzi magát a legjobban.�

�Minden torzulás a lélek torzulása, és ez magára a világegyetemre is hatással van. Ahogy egyetlen csepp is vég nélkül szétterjedő fodrozódást kelt a vízben, ugyanúgy terjed szét az egész világon és eredményez torzulásokat egyetlen lélek is.

�A víz világosan megmutatja, hogyan éljük az életünket. A víz története az egyes sejtekből indul, hogy felölelje az egész világegyetemet.�

Mi alkotja a világegyetemet?�A Lét rezgés. Az egész világegyetem rezeg, és minden létező saját, egyedi frekvenciájú rezgést kelt.�

�Mára a kvantummechanika tudománya egyértelműen tényként fogadja el, hogy az anyag nem más, mint rezgés. Ha valamit a legkisebb alkotóelemeire bontunk, mindig egy különös világba érkezünk, ahol csak részecskék és hullámok léteznek.��Minden örök mozgásban van, és folyamatosan rezeg.�

�Az ember is rezeg, és mindenkinek a rezgésszáma egyedi. Akit mély bánat gyötör, a bánat rezgését árasztja magából, aki vidám és teljes életet él, annak megfelelő rezgést bocsát ki. Aki szeretetteljes, a szeretet rezgését küldi magából, viszont aki rosszindulatú dolgokat tesz, sötét és visszataszító rezgést áraszt.

Ugyanez vonatkozik a tárgyakra és a helyszínekre is. Például vannak olyan helyek, ahol gyakran történnek balesetek, és van, ahol minden sikerül, és amely örömteli érzéseket kelt.�

�Minden rezeg, méghozzá a saját frekvenciáján. Az, hogy minden rezeg, azt jelenti, hogy minden hangot kelt.

Persze nem minden hangot hallhatunk. Ismereteink szerint az emberi fül általában a 15 és 20000 Hz közötti rezgéstartományban képes érzékelni a hangot. Tulajdonképpen szerencse, hogy hallásunk korlátozott � ellenkező esetben valószínűleg nem tudnánk aludni éjszaka.

És amiképpen hang keletkezik, úgy létezik egy mesteri hallgató is, amely érzékeli a hangot: a víz.�

�A zene és a kimondott szó rezgés, amelyet gyakorlatilag mindenki könnyen megért, és értelmezni tud. Az olyan hangok, mint amilyeneket például egy buddhista temetési szertartás éneke során képez az emberi hang, gyógyító frekvenciát képesek gerjeszteni.

De mi a magyarázat arra a jelenségre, hogy a kristályképződést befolyásolják a víznek megmutatott papírra írt szavak? Maguk az írott szavak is egyedi rezgést bocsátanak ki, amelyet a víz érzékel. A víz híven tükrözi a világon létrejövő összes rezgést, és ezeket az emberi szem számára látható formába önti. Amikor a víznek egy írott szót mutatunk, rezgésként jut el hozzá, és üzenetét egy sajátos alakzattal fejezi ki. (A betűket a szavak kifejezésére szolgáló vizuális jeleknek is tekinthetjük.)

�Az emberek a környezettől tanulták a szavakat.�

�Miért oly különbözőek az emberiség nyelvei? Ezt könnyen megérthetjük, ha figyelembe vesszük, hogy a nyelvet a természeti környezet rezgéseitől tanultuk. A természeti környezet helytől függően igen változatos, és minden környezet más rezgéseket kelt.

A vízben, amelynek a köszönöm szót mutattuk, szépséges geometriai kristályok képződtek, bármilyen volt is a nyelv. Amelynek az ostoba, vagy más megalázó szót mutattunk, szemmel láthatóan töredezett torz kristályokat hozott létre.�

�Feltételezhetjük, hogy amikor tökéletes mértani alakzatú kristály jön létre, a víz összhangban van a természettel és a jelenséggel, amelyet életnek nevezünk.�

�Amikor a víz megfagy, atomjai összegyűlve kialakítják a kristály magját, és ha a mag biztosan növekedve hatszögletű formát ölt, látható vízkristály jelenik meg; azonban amikor a természettel összeegyeztethetetlen információ van jelen, tökéletlen kristály alakul ki.��A 21st Century Science and Technology című amerikai tudományos folyóirat 1989. március-áprilisi számában Warren J. Hamerman arról ír, hogy az emberi test szerves anyaga olyan frekvenciájú hangot gerjeszt, amely 42 oktávval a középső C (a zongora klaviatúrájának közepe melletti billentyű) feletti hangnak feleltethető meg. A középső C a modern szabvány szerint körülbelül 262 Hz, tehát ez a hang durván 570 billió Hz lehet. Mivel a Hz másodpercenkénti rezgésszám, ez azt jelenti, hogy az ember 570 billiószor rezeg egy másodperc alatt, vagyis elképzelhetetlenül nagy számmal kifejezhető mértékben.

Nehéz elképzelni 42 oktávot, és megérteni, milyen mérhetetlenül változatos és egyedülálló az ember frekvenciája. Az ember egy világegyetemet hordoz magában, amely egymást átfedő frekvenciával kozmikus méretű szimfóniát hoz létre.

Mindent a tudat teremt�A csapvízben a hozzáadott klór miatt nem alakulnak ki teljes és egész kristályok. A klór alkalmazását legelőször a 20. század kezdete táján Londonban vezették be.

A csapvízzel ellentétben a források, folyók felső szakaszán és más természetes források vizében gyönyörű kristályok képződnek.�

�Az esővíz szennyezettsége mára globális méretűvé vált. Megkíséreltem felvételeket készíteni egy japán nagyváros dioxinnal szennyezett csapvizében kialakuló kristályokról, de a vízben a kristályoknak még halvány nyomuk sem jelent meg. Az ipari szennyeződés belépett a körforgásba, útja során beszennyezi a vizet, amely a mérgező anyagokat széthordja a világban.�

�A szennyeződés a tudatunkból származik. Mindenáron bőségben és kényelemben akartunk élni, és önzésünk környezetszennyezéshez vezetett, amely mára a bolygó minden szegletére kihat.

A kristályokról készült fényképek megmutatták, hogy a víz lelkünk tükre.�

�Ha valaki azt állítja, hogy a tudat hatással van a fizikai világra, szokás szerint azt kockáztatja, hogy tudatlansága okán kiközösítik. Azonban a tudomány fejlődése arra a pontra jutott, ahol a tudat és az elme megértésének kudarca a körülöttünk lévő világ nagy részének csak korlátozott mértékű megismerését teszi lehetővé.

A kvantummechanika, bizonyos pszichológiai elméletek (mint például Jung követői) és a génsebészet mind megmutatta számunkra, hogy létezik egy másik világ is azon kívül, amelyet oly jól ismerünk. Ezt a világot szemmel nem láthatjuk, ujjal nem tapinthatjuk. Ez olyan világ, ahol az idő nem létezik.

David Bohm, a híres elméleti kvantumkutató az érzékek számára hozzáférthető világot �megnyilvánuló rendnek�, a belső létet pedig �rejtett rendnek� nevezi. Úgy látja, hogy minden ami a megnyilvánuló rendbe létezik, a rejtett rendbe van burkolva, és a megnyilvánuló rend minden egyes része tartalmazza a rejtett rend összes információját.

Talán ezt nem könnyű megérteni, de arról beszél, hogy a világegyetem minden része magában foglalja a világegyetem minden részének az információját. Más szavakkal: egy egyénben � még az egyes sejtekben is � a világegyetem minden információja megtalálható.�

�Japán középső részén, Fujiwara Damban, a sintó vallás singon szektájának egyik papja, Houki Kato egy mágikus erejű szöveget ismételgetett. Első találkozásunk alkalmával két fényképet mutatott nekem, amelyek , mély benyomást tettek rám, ezért tanúja kívántam lenni annak, amit megörökítettek. A tó vizéről készült egyik felvétel a ráolvasás előtt, a másik azt követően készült; az utóbbin szembeszökő különbség volt megfigyelhető: a víz jóval tisztább volt.�

�A pap a tó partján állva, körülbelül egy órán keresztül ismételgette a szöveget, amit videokamerával rögzítettem.�

�Határozottan látni lehettet, amint a víz egyre áttetszőbbé válik. Még a tó fenekén lévő növényzetet is ki lehetett venni, amely korábban rejtve maradt a zavaros vízben.

Ezt követően felvételeket készítettünk a kristályokról. A ráolvasás előtt kialakult kristályok torzak voltak, hatalmas fájdalomtól eltorzult arcra emlékeztettek. A ráolvasás után vett vízben azonban tökéletes és pompás kristályok jöttek létre. Egy hatszögletű alakzat egy kisebb hatszögletű alakzatot foglalt magába, és az egészet dicsfényszerű mintázat övezte.

Természetesen némi időbe tellett, amíg a ráolvasást követően kitisztult a víz, ami arra utal, hogy az anyag szabad szemmel látható változásai fokozatosan következnek be. Azonban nem kétséges, hogy az ima rezgéseit azonnal átveszik a közelben lévő tárgyak, így a közeli vízre is hatnak.�

�Azt mondják, ha valami kétszer megtörtént, az újra meg fog történni. Különös, hogy a balesetek és a bűntények sorozatban szoktak előfordulni. Ha a történelmet és a társadalmi irányzatokat nézzük, láthatjuk, hogy hosszabb időszakok elteltével az események rendszerint megismétlődnek. Hogyan magyarázható ez a különös ismétlődés?

Dr. Sheldrake elmélete szerint, ha valami megismétlődik, egy morfogenetikus mező jön létre, és a rezonancia ezzel a mezővel növeli annak valószínűségét, hogy az esemény újra megtörténjen. A morfogenetikus mező nem energia alapú információ, inkább egy ház tervrajzához hasonlítható. Ezt a rezonanciaelméletz egyik példájának is tekinthetjük. Dr. Sheldrake felvetette, hogy az események ugyanúgy képesek rezonálni, mint a hang. Az ilyen események helyszínét morfogenetikus mezőnek, az ismétlődő események jelenségét pedig morfogenetikus rezoneciának nevezi.� (Azóta több kísérlet alátámasztotta ezt az elméletet.)

�Dr. Sheldrake szerint nem kizárólag a DNS felelős azért, hogy a családtagok hasonlítanak egymásra, hanem a morfogenetikus rezonancia is szerepet játszik ebben. Elmélete segít megérteni az úgynevezett véletlen egybeeséseket (más néven �szinkronicitást�), valamint a csoporttudatot (kollektív emlékezet) és az archetípusos mintákat is.

Dr. Sheldrake elméletének az a lényeges tanulsága, hogy ha a morfogenetikus rezonancia elterjed, hatása minden időre és térre kiterjed. Más szóval, ha létrejön egy morfogenetikus mező, azonnal hatást gyakorol minden más helyre, és ez egy pillanat alatt megváltoztatja az egész világot.�

Egy pohár Colát szeretnél, vagy inkább egy pohár vizet?

- Az emberek 55-65%-a krónikusan vízhiányos.
- Az emberek 37%-ánál a szomjúságérzet annyira gyenge, hogy gyakran összetévesztik az éhségérzettel, ezért akkor is esznek, amikor csak egy pohár vizet kellene inniuk - sokan ezért híznak el.
- A Washingtoni Egyetem felmérése szerint egy pohár víz maradandóan csökkentette a diétázók 100%-ának éhségérzetét.
- A nappali fáradtság elsőszámú okozója a vízhiány.
- Folyamatban lévő tanulmányok kimutatják, hogy a hát- és izületi fájdalmakban szenvedők 80%-ánál naponta 8-10 pohár víz csökkenti a fájdalmakat.
- Már 2% folyadékvesztés megzavarhatja a rövidtávú emlékezetet, nehézségeket okozhat az alapműveletek elvégzésénél, és összpontosítási zavarokat egy képernyő vagy egy kinyomtatott oldal felfogásánál.
- Naponta 5 pohár víz elfogyasztása 45%-kal csökkenti a vastagbélrák veszélyét, a mellrákét 79%-kal és 50%-kal kevesebb a rizikó a hólyagrákra.

Tényleg annyi vizet iszol, mint amennyi szükséges lenne?
8-10 pohár víz minden nap elengedhetetlen, csapvíz és ásványvíz vegyesen.

Vizsgáljuk meg a Colá-t:

- Az USA több államában a rendőrség baleseti helyszínelői 2 gallon (kb. 7 liter) Cola-t visznek magukkal, hogy a baleseteknél az úttestre folyt vért azzal távolítsák el.
- Ha egy steak-et egy tálba tesznek, és Cola-val leöntik, két nap alatt feloldódik.
- A WC-kagyló tisztítása: önts bele egy dobozos Cola-t a kagylóba és hagyd ezt az igazi(?) csodaszert(?) egy óráig hatni, utána öblítsd le. A kagyló maradéktalanul tiszta lesz.
- Rozsdafoltok eltávolítása egy krómozott felületről: dörzsöld be a felületet egy Cola-ba áztatott alumíniumfóliával.
- Az autóakkumulátor pólusairól könnyedén eltávolíthatod a korróziót, ha egy doboz Cola-t ráöntesz. Figyeld, ahogy pezseg.
- Egy berozsdásodott csavart könnyen meglazíthatsz, ha egy pár percig egy Cola-ba áztatott rongyot teszel rá.
- Ha kenőanyagokat akarsz eltávolítani egy szövetből, önts bele a mosógépbe a mosószer mellé egy doboz Cola-t, és futtasd le a programot.
- Eltávolítja a szélvédő szennyeződéseit is.
Hasznos információ:

- A Cola aktív hatóanyaga a foszforsav, melynek pH-értéke 2,8.
- Egy vasszöget négy nap alatt old fel. A foszforsav kioldja a csontokban lévő kalciumot és hozzájárul a csontritkulás kialakulásához.
- A Cola szirupot koncentrált formában szállító tartálykocsikat különösen korrodáló, veszélyes anyagokat jelző táblával kell ellátni.
- A Cola-t már 20 éve használják a teherautók motorterének tisztítására!
Szóval, mit szeretnél inkább, egy pohár vizet, vagy egy Cola-t? Én a vizet javaslom!!!


Pozitív gondolatok

Ügyelek gondolataimra, mert irányítják szavaim.
Ügyelek szavaimra, mert azok szabják meg tetteim.
Ügyelek tetteimre, mert azok szabják meg szokásaim.
Ügyelek szokásaimra, mert azok szabják meg jellemem.
Ügyelek jellememre, mert azok szabják meg sorsomat.
Jól érzem magam.
Nyugodt, energikus, és vidám vagyok.
Szerveim egészségesen működnek.
Elégedett, és kiegyensúlyozott vagyok.
Békében és megértésben élek mindenkivel.
Türelemmel figyelek másokra.
Minden helyzetben megtalálom a jót, a szépet, és a hasznosat.
Elfogadom és becsülöm magamat és embertársaimat.
Bízom magamban, bízom belső bölcsességemben.
Örömmel és bátran kezdek minden új dologba.
Bármilyen helyzetbe kerülök, nyugodt és higgadt maradok.
Örömmel végzem a rám bízott feladatokat.
Minden helyzetben feltalálom magamat.
Tanulékony vagyok, az új dolgokat örömmel fogadom.
Jó kedvvel teszem a dolgomat.
Figyelmemet remekül tudom összpontosítani.
Értékes és egyedi ember vagyok.
Mindenkiben észreveszem a jót, a szeretetreméltót.
Szeretem az embereket, szívesen segítek rajtuk.
Elfogadom mások szeretetét, segítségét.
őszinte, és becsületes vagyok.
Gondolataimat bátran megosztom másokkal.
Érzéseimet a megfelelő formában mindig őszintén kimutatom.
Emlékszem a számomra fontos dolgokra.
Jó a memóriám.
Remek ötleteim támadnak.
Könnyedén és örömmel tanulok.
Bármibe is kezdek, sikerre viszem azt.
Minden problémámra megtalálom a megoldást.
Szorgalmas és kitartó vagyok.
Biztonságban vagyok.
Életemet én irányítom.
Felelősséget vállalok minden döntésemért, és tettemért.
Valamennyi döntésem a javamat szolgálja.
Kész vagyok változtatni az életemen.
A változtatásoktól egyre jobban érzem magam.
Örömmel fogadom életem minden percét.
Szeretettel és megértéssel közeledem mások felé.
Vidám, boldog és szabad vagyok.
Bárhová megyek, szeretettel fogadnak az emberek.
Emberi kapcsolataimat a szeretet, a tisztelet és a megértés irányítja.
Minden kapcsolatom harmonikus.
Figyelek testem üzeneteire.
Vigyázok az egészségemre.
Egészséges ételeket fogyasztok.
Békesség van a szívemben és a lelkemben.
A szeretet jegyében élek és cselekszem.
Minden perc szépségt felismerem.
Bátran és őszintén szembenézek életem minden eseményével.
Kész vagyok változtatni hozzáállásomon és szóhasználatomon.
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
A változás életem természetes rendje.
Élvezem és elfogadom a változást.
Rendet tartok magamban és magam körül.
Egészséges, erős és elégedett vagyok.
Az embereknek szüksége van rém.
Öröm számomra szeretetet adni és kapni.
Életemet boldoggá és sikeressé tudom tenni.
Bőségben, egészségben és szeretetben élek.
Életemnek értelme van.
Egészséges vagyok, és az is maradok.
Napról napra, minden szempontból egyre jobban és jobban vagyok.
Szeretteim testileg és lelkileg egészségesek, és szépen haladnak előre fejlődésük útján.
Becsülöm és szeretem magam.
Erényeimből és eredményeimből erőt merítek.
Hibáimból tanulok, és azok révén is fejlődök.
Jó kapcsolatban vagyok embertársaimmal.
Könnyen és jól döntök.
Megbízom megérzéseimben, egyre intuitívabb vagyok.
Könnyen fogadom a változást, szükség esetén magam is változom.
Örömmel szélnek eresztek minden feszültséget, idegességet, előítéletet, és kritikát.
Könnyen megértek másokat.
Örömmel nézem embertársaim fejlődését.
Kivételes, egyedi ember vagyok.
Értékelem egyediségemet.
Szabadon önmagam lehetek, és másoknak is megengedem, hogy szabadon önmaguk legyenek.
Az élet várt és váratlan módokon gazdagít.
Életem minden percét értékelem.
Tisztelettel fordulok a körülöttem élőkhöz.
Örömmel fogadom életem minden új napját.
Erős és talpraesett vagyok.
Szélnek eresztek mindent, ami feleslegessé vált.
Egészséges ételekre vágyom.
Csodálom testemet, megőrzöm egészségét.
Elengedem a régit, és befogadom az újat.
Mindenkiből a legjobb énjét hozom elő.
Hibáimból tanulok, eredményeimből erőt merítek.
Életem alakulásáért én vagyok a felelős.
Szeretni tudom magamat.
Szabadon és örömmel fejezem ki gondolataimat és érzésemet.
Biztonságban érzem magam.
Összhangban állok a világmindenséggel.
Minden élethelyzetben magabiztos maradok.
Elengedem a múltat, és mindenkinek megbocsátok.
Örülni tudok embertársaim sikereinek.
Képes vagyok a feltétel nélküli szeretetre.
Képességeimmel az emberiség javát szolgálom.
Szeretetet, megértést és békességet teremtek magam körül.
Gondolataimmal, szavaimmal és tetteimmel az emberiség fejlődését szolgálom.
Napról napra egyre boldogabbá, egyre teljesebbé válik életem.
Tudatalattim végtelen intelligenciája felfedi előttem a válaszokat, irányt mutat a tanulásban.

 

Előszavak a víz programozásához !


Enzo Ciccolo milánói biológus más tudósokkal együtt a lourdes-i és más gyógyerejű vizek elektromos mezejét tanulmányozta a kaliforniai kutatóközpontban.

A kutatások kimutatták, hogy a víz olyan rugalmas, rácsos szerkezetű folyadékkristály, ami sokféle forma felvételére képes.

A víz szerkezete lehetővé teszi, hogy információt tároljon. Egyre több tudományos bizonyíték erősíti meg azt az intuitív felismerést, miszerint a víznek közvetítő szerepe van az energia és az anyagi világ között, illetve hogy az energia minták és az információ akkumulátoraként és átvivőjeként működik.

A víz rendelkezik azon képességgel, hogy hosszabb időszakra meg tudja jegyezni a rezgésfrekvenciák energetikai mintáját. A homeopátiás gyógyszerek például a víz azon képességét használjál ki, hogy megőrzi a fizikai anyagok energetikai, illetve rezgési lenyomatát. Különösen meghökkentő példák a víz emlékezetére azok a vízforrások melyeket a Mária szenthelyeknél találtunk Európában. A Mária vizek egyedülálló sajátossággal rendelkeznek, ami sorozatos hígítással a csapvízbe is átírható. Az oldatokban lévő szubsztanciák kristályosodása rendkívül érzékenyen reagál a finom energetikai változásokra. A Mária víz szerkezetben más mint a többi víz. Ez a víz magában hordozza a Máriához és az Angyalokhoz intézett szívből jövő imák szerető energiáját.

Testünk sejtjeiben levő víz is reagál az imákra és a szép szerető szavakra, a gyógyító energiákra.

Egy keleti bölcs Atya azt tanácsolja, hogy imádkozzunk minden folyadék felett, amit használunk. Ezáltal gyógyító energiával töltjük fel ezeket a folyadékokat.

Nagyon fontos lenne gyermekeink, szeretteink egészsége érdekében, hogy imával töltsük fel az ivóleveket, fogyasztásra szánt italainkat, ételeinket, folyékony mosószereinket, samponokat stb.

Egy japán tudós dr. Mosaru Emotív fényképeket készített a különböző szavak és képek mellé helyezett víz kristályairól. A legszebb alakú kristályok abban a vízben keletkeztek amelyek a szeretet és a hála szavak mellé helyeztek.A következő link az energia távlati felhasználhatóságáról szóló lehetőségeket taglalja.
http://fenykapu.free-energy.hu/pajert/index.htm?FoAblak=../pajert1/viz_kristaly.html   


Számomra a lélek, a szellem harmóniája testesül az emberben, de a születésünk determinációja nem itt ér véget!

Az emberi élet nem véletlenül jött létre a Földön, és az is látszik, hogy a természet végtelen türelme képes gyarlóságunk orvoslására. Ennek felismerése kötelesség számunkra!

Hogy mennyi akadály gördül elénk, mindenki tudja, tapasztalja. Hány ajánlat volt arra, hogy most változtassunk életmódot, méregtelenítsünk, fogyasszunk mindenféle vitamint, táplálék kiegészítőt. Miféle harcot kell folytatni, azért, hogy leszűrjük a vállakozásért alakult marketingcégeket, a tisztán fogyasztókért kereskedő ajánlókat.

A mikroalgákról

Ha valaki mélyen elgondolkodik a természet miben létéről, rájön, hogy az energia áramlásán múlik minden, a tudatos gondolkodás, és a táplálék bevitel dönt. A test úgy van megalkotva, hogy a műételek fogyasztása betegségét okozza, a gépjárműveknek is meg van adva, mennyit, és milyen arányban kell adagolni, hogy megfelelően jól, és sokáig működjön. És megint a fogyasztói társadalom!

Ugye, a rombolás, a pusztítás, legyen új, vegyél helyette másikat...

Ha élni akarsz, akkor vizsgáld meg az optimális megoldást!

**********************************************************************************************

Az elmúlt 15 évben az élelmiszereink tápértéke átlagosan 85%-al csökkent.

Ma az élelmiszeripart a kereslet, a piac határozza meg. Zöldségek, gyümölcsök teremnek ugyan, de többé-kevésbé még zölden szüretelik le. Lefagyasztott állapotban jobban elviselik a hosszú szállításokat, majd a felolvasztás után, a kereslet meghatározását figyelembe véve gázzal érlelik meg őket, és így jut el az asztalunkra. Ezek között számtalan a génkezelt termények száma, ami köztudomású, hogy nem jó a szervezetnek. Itt meg sem említjük azt a viasz réteget, pl., ami oly csillogóvá és kívánatossá teszi őket a szupermarketekben. Ezt a réteget el sem tudjuk távolítani hámozás nélkül.
Megesszük, és mivel mesterséges anyag, így a szervezet által nem dolgozható fel, de ki sem ürül a szervezetből, hanem elraktározódik, mint méreganyag. A tartósítószerek, az ételszínezékek, édesítőszerek stb. is mind megtalálhatók a szervezetünkben. Mivel méreg anyagként vannak jelen, ezért károsítják sejtjeink egészségét.

Az orvosoktól tudjuk, hogy a komolyabb betegségek nagyon elszaporodtak manapság. Ma vannak olyan betegségek, amelyeket 20 évvel ezelőtt még nem is ismertünk. Nem is beszélve azokról a mutáns vírusokról, amelyeknek még ellenszerük sincs. A méreganyagok által legyengült immunrendszerű emberek ezeket a vírusokat sokkal könnyebben kapják el, és a betegség sokkal súlyosabb következményekkel is járhat. Ezért fontos, hogy szervezetünk védekező mechanizmusát, az immunrendszerét felkészítsük a támadásra. Sajnos ezt csak egészséges sejtekkel lehet elérni, csak azok képesek harcolni a betolakodók ellen. Mit remélhetünk, ha a méreganyagok által megsérült sejtjeinkkel vesszük fel a harcot? Hát, nem sokat! 

Sokan fogyasztunk különböző, természetes étrend kiegészítőket, vitaminokat, ásványi anyagokat, melyek jók a szervezetnek, de a megsérült sejtjeink nem tudnak velük mit kezdeni. A sejtjeinket hagyni kell, hogy saját maguktól meggyógyuljanak. Ehhez csak méreganyag-mentes környezettel tudunk hozzájárulni! Természetgyógyászok hada állítja, hogy, segítség nélkül a méreg nem távozik el!

A táplálkozáskutatók figyelme az édesvízi algák felé irányult. Ezek a több ezer éve, eredeti formában fennmaradó mikro-algák képesek a méreganyag eltávolítására. Mint a tengerek tisztító rendszerei a tengeri algák, úgy az édesvízi algák az emberek tisztítórendszerei. Felépítésüknél fogva képesek magukba szívni a méreganyagot, és azzal együtt természetes úton kiürülnek a szervezetből.


 

Egészségünk sejtjeinknél kezdődik. Nap, mint nap testünk több millió sejtje regenerálódik, vagy cserélődik fel egy-egy újra. E folyamat - továbbá testünk általános fenntartása- közben a sejtek felemésztik testünk létfontosságú aktív anyagtartalékait. Ha egyoldalú táplálkozásunkhoz stressz, környezeti vagy fizikai megterhelés is hozzáadódik, úgy ezek a tartalékok igen hamar kimerülhetnek. Ha nincsenek azonnal újra feltöltve, szervezetünk hiánnyal kezd küszködni. A törékeny körmök, a fénytelen, töredezett haj közismert jelei az allergiának, az anyagcsere- és emésztési zavaroknak. A fizikai levertség utalhat betegségre, és figyelmeztet, hogy figyeljünk testünk jelzéseire és tegyünk annak érdekében, hogy "jobb értékekkel" töltsük fel ismét szervezetünk raktárát.

 

A Természet ajándékai.

Az algák számos országban a táplálék fontos részét képezik már napjainkban is. Japánban például, nem hiányozhatnak az étlapokról. Igen leleményes formákban fogyasztják és szolgálják fel őket kiegészítőként. Ezzel egy időben jó néhány fejlődő országban a lakosok számának túlnövekedése, vagy a talajváltozások következtében alig-alig sikerül mindenkit jóllakatni. Az algákban egy olyan potenciális erő rejlik, mely legyőzheti az alultápláltságot. Igen hatékony fotoszintézisük által - mely során a nap energiáját átalakítva megkötik - ezek az erő - algák olyan óriási bio-tápértéket képeznek, mely akár tízszerese is lehet a kontinentális haszonnövényekének. Magas és igen sokoldalú tápértékük miatt napjainkban az algák egyre fontosabb és hatásosabb részei táplálkozásunknak.

Olyan országokban is, ahol mindenki jóllakik, egyre nehezebb teljes értékű és egészséges táplálékhoz jutni: kimerített, tápanyagszegény talajból származó konzervált, denaturált élelmiszerek a jellemzőek, melyeknek igen hosszú az útjuk a fogyasztóig. Ez csak néhány oka annak, hogy miért is lett mind szegényebb és értéktelenebb a táplálékunk. Több zöldségféleségen folytatott kutatás megállapította, hogy ezekben az ún. létfontosságú tápanyagtartalom a mezőgazdaság iparosításának korszakában fokozatosan csökkent.

A termesztett növények genetikai értékvesztése, környezetünk elszennyeződése, elmérgeződése, a növényvédő- és tápszerek, mind-mind veszélyeztetik táplálékunk minőségét. Ugyanakkor, mind több és több ember táplálkozik egyoldalúan és egészségtelenül. Ez az oka annak, hogy a hiánytünet nem ritka jelenség az iparosodott vidékek lakosainak körében sem.

A Spirulina Platensis és a Chlorella Vulgaris mikro-algák, a Lithotamnium Calcareum pedig egy kalciumot tartalmazó makro-alga.

Az algák az egyik legrégebbi földi életformát képviselik, kb. 3 milliárd éve léteznek bolygónkon.

Túlélték az összes földtörténeti korszakot és a klímaváltozásokat. Kitűnő alkalmazkodási képességük mellett, a Spirulina, a Chlorella és a Lithotamnium algák igen értékes és gazdag összetevőikkel tűnnek ki: az emberi táplálkozás számára nélkülözhetetlen anyagokat tartalmaznak. A mikro-algákat, mint táplálékot, már az aztékok is nagyra becsülték. Nem véletlenül nevezték őket - A Természet ajándékainak -

Spirulina Platensis - a zöld erőmű!

A Spirulina egy parányi, fonálszerű édesvízi mikro-alga. A nap erejét fotoszintézis által alakítja értékes alkotóelemévé. Intenzív zöld színét különösen magas klorofil tartalmának köszönheti, mely az emésztéshez és az anyagcseréhez igen fontos. Más növényekkel ellentétben a Spirulinának nincs erős sejthártyája. Ez az egyik ok, amiért emésztőszerveink oly könnyedén juthatnak hozzá a benne lévő életfontosságú anyagokhoz. Az általa kínált létfontosságú aminosavak magasan felülmúlják a tejtermékekben és egyéb ételeinkben található mennyiséget. A Spirulina lúgos jellege meggátolja szervezetünk savtúltengését. Az általa tartalmazott legfontosabb anyagok: értékes fehérjék (40-60%), különböző aminosavak és vitaminok, mint például a teljes B-komplex vitamin skála, sok B12, kálium, magnézium, cink, vas, béta-karotin, valamint lényeges zsírsavak, mint a gamma-linolénsav, (több mint 50 életszükségletű anyag). E a bőséges összetétel a könnyű hozzáférthetőséggel kombinálva teszi a Spirulina platensist egész szervezetünk erőforrásává.
Kellemes közérzetet, szépséget, erőt és energiát kölcsönöz.

Spirulina Platensis - a zöld erőmű!

A Spirulina egy parányi, fonálszerű édesvízi mikro-alga. A nap erejét fotoszintézis által alakítja értékes alkotóelemévé. Intenzív zöld színét különösen magas klorofil tartalmának köszönheti, mely az emésztéshez és az anyagcseréhez igen fontos. Más növényekkel ellentétben a Spirulinának nincs erős sejthártyája. Ez az egyik ok, amiért emésztőszerveink oly könnyedén juthatnak hozzá a benne lévő életfontosságú anyagokhoz. Az általa kínált létfontosságú aminosavak magasan felülmúlják a tejtermékekben és egyéb ételeinkben található mennyiséget. A Spirulina lúgos jellege meggátolja szervezetünk savtúltengését. Az általa tartalmazott legfontosabb anyagok: értékes fehérjék (40-60%), különböző aminosavak és vitaminok, mint például a teljes B-komplex vitamin skála, sok B12, kálium, magnézium, cink, vas, béta-karotin, valamint lényeges zsírsavak, mint a gamma-linolénsav, (több mint 50 életszükségletű anyag). E a bőséges összetétel a könnyű hozzáférthetőséggel kombinálva teszi a Spirulina platensist egész szervezetünk erőforrásává.
Kellemes közérzetet, szépséget, erőt és energiát kölcsönöz.

Chlorella Vulgaris - a méreganyagok kivezetője!

A legismertebb, egysejtű, édesvízi alga, amely a különleges sejtfelépítésének és a klorofil tartalmának köszönheti méregtelenítő hatását. Ezen kívül egy teljes értékű tápanyag-forrás, sőt az egyike a legjobban teljesítő tápanyag kiegészítűnek. Minél jobban méregtelenítettük testünket, májunk és vesénk annál jobban képes ellátni tisztító feladatát

Így válik a Chlorella egészségünk és ellenálló képességünk fontos fenntartójává.  

hotamnium Calcareum - az építőmes
Nyugat-Európa magas ásványtartalmú, kristálytiszta vizeiben honos. Összetételének
34 %-át tiszta, természetes, szerves kalcium képzi, mely testünk számára a legfontosabb ásvány. A kalcium nélkülözhetetlen csontjaink, fogaink, körmeink és hajunk újraképződéséhez. Tudományos kutatások igazolják, hogy a Lithotamnium természetes kalciuma - a vegyileg előállítottal szemben- magas arányban képes beépülni, sőt ennek hatékonysága bizonyos százalék Spirulina hozzáadásával még tovább fokozódik. Így válik a Lithotamnium csontjaink és fogaink leghatékonyabb kalciumforrásává.    

 

A Spirulina, Chlorella és a Lithotamnium végtelenül fontos az egészséges, teljes értékű táplálkozáshoz. Szépségünk, vitalitásunk és életkedvünk fenntartásához való hozzájárulásuk nem varázslat, hanem komplex összetételükön alapszik. Folyamatos fogyasztásukkal elkerüljük és megelőzzük a hiányállapotokat és az ezekből eredő megbetegedéseket. A mindennapi életben, a munkában, de főként a szervezetünket érő terhelő környezeti hatásokkal szemben segítenek számunkra a mikro-algákban fellelhető létfontosságú anyagok, hogy egészségünket és vitalitásunkat megtarthassuk egészen idős korunkig.

Általános vizsgálati eredmények:

Tápanyag
Spirulina
Chlorella
Lithotamnium
Fehérje 
60 %
59,6 %
0
Szénhidrát
14 %
15,8 %
0
Zsír
6,5 %
14,6 %
0
B1 vitamin
20   mg/kg
20   mg/kg
0
B2 vitamin
23,2 mg/Kg
45 mg/Kg
0
B6 vitamin
3,3  mg/Kg
20 mg/Kg
0
B12 vitamin
0,79 mg/Kg
1,36 mg/Kg
0
E vitamin
11   mg/Kg
11   mg/Kg
0
Kalcium
4300 mg/Kg
4000 mg/Kg
330000 mg/Kg
Magnézium
3500 mg/Kg 
3000 mg/Kg
33000 mg/Kg
Vas
700 mg/Kg
1800 mg/Kg
2150 mg/Kg
Cink
32 mg/Kg
16 mg/Kg
17 mg/Kg
Szelén
< 1 mg/Kg 
< 1 mg/Kg 
0,16 mg/Kg
Foszfor
8200 mg/Kg
9000 mg/Kg
0
Karotinid
3965 mg/Kg
800 mg/Kg
0

 


Egészség néhány lépésnyire!
Valódi információk - mellébeszélés nélkül!
Két tény:
1988 óta 90%-kal kevesebb vitális anyag van az élelmiszerekben.

Élelmiszereink 85%-a kémiai vegyi anyag, azaz méreg.

Ennek eredménye az, hogy egyre betegebbek, egyre fáradékonyabbak vagyunk, növekszik az elhízás mértéke, és gombamód szaporodnak a rákos megbetegedések.

Egy megoldás van csak, ha az okokat megszüntetjük!

Életbevágó fontosságú tehát , hogy megfelelően tápláljuk szervezetünket, és hogy eltávolítsuk belőle a felgyülemlett mérgeket.

Erre dolgozta ki a Wellstar a különleges összetételő, egyedi mikroalga készítményét, a Green Gold Solar&Lunar-t. A cég tulajdonosa, Dr. Keywan Grashoff orvosnő 30-40 éves orvosi, kutatói tapasztalatai alapján alkotta meg ezt a szó szerint teljesen új és egyedülállóan hatásos készítményét.

Ez a speciális mikroalga por feloldva kolloid oldattá válik. Ez azért nagyon fontos, mert a szervezet csak kolloid formában tudja hasznosítani az ásványi anyagokat, nyomelemeket… A kolloid oldat egy olyan oldat, amelynek a részecskéi képesek átjutni a sejtek falán.

Tehát a vitális anyagok csak így tudnak bejutni a sejtekbe, hogy táplálják azokat. Mivel minden szervünk, az egész szervezetünk sejtekből áll, így minden szerv meg tudja kapni azokat a fontos vitális anyagokat, amikre szüksége van az optimális működéshez.

Néha hiába esszük a tablettákat, sok tabletta felszívódás nélkül áthalad rajtunk. Ezért ha bármilyen táplálék-kiegészítő mellett is döntesz, érdemes a por alakú kiszerelést választanod!

 

Hópelyhek kristálytisztán - fantasztikus képek!

Egy amerikai fizikus a hópelyhek formálódását kutatja, és közben kifejlesztett egy különleges eljárást, amellyel minden eddiginél jobb fényképeket készített a hópelyhekről.

Kenneth Libbrecht, a Kalifornai Műszaki Intézet fizikusa több mint tíz éve foglalkozik a hópelyhek kialakulásával és szerkezetével, és azt mondja, hogy a hópelyhek az önépítkezés rendkívül egyszerű példái a természetben, és sokat lehet ebből tanulni és hasznosítani gyártástechnológiai szempontból.

Image

A hópelyhek rendkívül változatos és összetett szerkezetének nincsen semmiféle alapja vagy kódja, spontán módon alakul ki szó szerint a semmiből, amikor a felhőkből származó vízpára a Föld felé zuhanva megfagy.

Image

Az amerikai fizikusnak egy speciális mikroszkópos fényképezőgépet kellett kifejlesztenie, majd a legjobb fényképezési módszereket is ki kellett kísérleteznie, méghozzá a szabadban, hogy minden eddiginél jobb képeket készíthessen a hópelyhekről.

Image

Ám nemcsak arról van szó, hogy gyönyörű képek születtek, hanem arról is, hogy a kristályszerkezetek kialakulásának számos mozzanatát is sikerült felfedni. Míg más kutatók véleménye megoszlik arról, hogy hányféle hópehely létezik, az amerikai fizikus szerint 35-féle hópelyhet lehet megkülönböztetni kristályszerkezete szerint.

A fák gyógyító ereje:

Biztos Ön is tapasztalta már, hogy amikor fájdalom éri, vagy problémák
sokasága nehezedik a vállára, akkor egy séta a friss levegőn, ahol zöld
koronájú fák veszik körül elsöprik a "viharfelhőket" feje felől, és megnyugszik!

Ez nem véletlen, hiszen a fák elszívják negatív gondolatainkat, és pozitív energiával töltenek fel.
Ez azért van, mert a fák nagy energiával, gyógyító energiával rendelkeznek.
Az igazi feltöltődéshez azonban nem elég egy alkalom. Minél több időt kell tölteni
zöld környezetben, hogy testünk-lelkünk felfrissüljön!
A természetben való tartózkodással sokat teszünk egészségünkért hiszen a friss
levegő jótékony hatással van idegrendszerünkre.

Egyet azonban ne felejtsünk el szem előtt tartani: a fák ugyanolyan
élőlények, mint mi emberek!
Tudatosítanunk kell magunkban, hogy éppannyira függünk a fáktól,
mint ők tőlünk!
Mert ők jelentik számunkra az éltető levegőt, mindazt a gyönyörű,
megnyugtató harmóniát, mely oly széppé teszi bolygónkat!

A fák gyógyító ereje gyógyír mindazoknak, akik kétségek nélkül meg tudnak nyílni előttük!
És a fagyógyászat igen kellemes módszer!
Nem kell mást tennie, mint elmenni egy erdőbe, vagy lesétálni a közeli parkba,
és máris érezheti, ahogy a pozitív energiák átjárják!
Az erdei séta jól esik, hisz a pozitív energiák mellett, a hatalmas fák között
biztonságban érezzük magunkat, és ránk talál a nyugalom!

Ha szomorúság gyötri, vagy csak fel szeretne töltődni pozitív energiákkal,
menjen ki a természetbe!
És, hogy hogyan is kell megölelni egy fát!?
A jótékony hatás elérése érdekében nem kel mást tennünk, mint felhasználnunk
a fa "gyógyító" erejét!
Ennek érdekében tetszőleges ideig öleljünk át egy fát úgy, hogy közben homlokunk,
mellkasunk, és hasunk a fa törzséhez ér!
Bal kezünk felfelé, jobb kezünk pedig lefelé mutasson!
Azután forduljunk meg, hogy nyakszirtünk, gerincünk és lábunk is érintkezzen a törzzsel!
Ha álmatlanság kínozna bennünket, akkor jó időben heveredjünk le a fa mellé,
és meztelen talpunkat tegyük a fa törzsére!
A fa energiájából elsősorban nappal töltekezzünk, mert éjszakára az
energia lesüllyed a gyökerekbe!
Ne szégyelljék magukat, ha kedvük támad kipróbálni a faterápiát, egyszerűen
menjenek ki a természetbe, és öleljék meg az Önöknek legszimpatikusabb fát!
És azonnal érezni fogják a jótékony hatását!

Minden fafajta más-más területekre hat, így érdemes figyelembe venni
a kiválasztásnál a fa fajtáját is!
Bükk: az egyik legerősebb energetizáló hatással rendelkező fa.
Elűzi a depressziót, a rosszkedvet, és segíti a pozitív gondolatok áramlását!
Gesztenye: a szerelmi bánat, és a csalódottság elűzője.
Hárs: egy kis lelkierőért forduljunk e fához, ugyanis az érzelmi problémák legjobb "orvosa".
Nyírfa: erősíti a megérzéseket, segíti a jó és a rossz energiák közötti különbségtételt.
Segít leküzdeni a szorongást, félelmet, és a pánikot.
Tölgyfa: egyes kutatók szerint erősíti a pozitív tulajdonságokat.
Fenyő: kiváló idegesség ellen, nyugtató hatású.
Cseresznyefa: egyesek úgy tartják a cseresznyefa a szerelmesek fája.
Emellett oldja a gátlásokat, erősíti az önbizalmat.
Fűzfa: segíti a gyermekek fizikai, és szellemi fejlődését, enyhíti a depressziós tüneteket.
Azonban bármelyik fatípust is választjuk, abban biztosak lehetnek, hogyha elmennek
kirándulni, vagy csak sétálnak egyet a közeli parkban érezni fogják a természet,
a fák gyógyító erejét!

Az Ön feladata ezért:
Irány a természet!


 

Lap tetejére Vissza kezdooldal