Hovány Márton

  

A Hovány birodalom létrehozója olyan mottóval bocsátott utunkra, amivel kötelezettséget vállalt azért, hogy mindig tudjam, nem lehet feladni. Ő volt, ki megmutatta, hogyan képes valaki a legtöbbet kihozni a jelen valóságából!

  

A Spreading Formation számára felajánlott csoda, kicsit meg kell küzdeni érte, mert a minőség és forma együtt igazi célokért hajtanak. A fotón fellépés utáni jókívánságokat hallgatom, azóta igen sok erőt merítettem belőle.

Ipar Invest


Ha valaki elfogad olyan csodabogárnak, ami vagyok, és tudja, hogy ez több, mint kapható  a boltban, az kettőt is kaphat egyben. Hiszen reklámra szükség van, és ha közben megtanul úszni a gyermek úgy, hogy Európa bajnok volt a mestere... Hát.
Szegezdi Attila úr. Az Te céged reprezentálja számomra a hűs napokat napjaink felforrósodott világában
Elismerésem Szegezdi Attila részére, aki első szerződött partnerem a honlap reklám felületén, és így a kellő indíttatás után kedvező légkörben haladhat a Spreading hajója...


HW studió

A honlap létrehozásakor a HW STÚDIÓ munkatársai biztattak és bátorítottak abban, hogy nem túl szentimentális és követhető a tanítás, egyben számukra is kellemes hangulat a vele törődés. Ezért hát örök a mű, nem hiába éltem ezáltal...
 

Budai Csaba

Mottó:

Nem a pénz, hanem az emberi kapcsolat, a gondolkodás számít
.

Ha kicsit is elvonatkoztat az ember attól, hogy pénzzel vásárolható meg a boldogság, akkor rájön, hogy adni a legnagyszerűbb érzés és dolog a világon!
Én ezzel az eszközzel tudom átadni, mi foglalkoztat, és amivel szebbé tehetem...


Főtámogatóm Budai Csaba, Kecskemét legimpozánsabb számítástechnikai boltjának tulajdonosa. Több éves ismeretségünk adta az ötletet, hogy személyes edzőpartnerem és mentorom lett, segítségével tudtam dalszerző eszközeimet a zenekar érdekében beszerezni. A legfontosabb versenyekre is általa juthattam el.
 

 

Belépés Csaba oldalára, mely kirándulásainak emlékeit tartalmazza:

Lap tetejére Vissza kezdooldal